Sex la prima întâlnire

Sexul, în toate formele sale, este cea mai plăcută activitate pentru oameni. Ce-ai spune dacă te-ai fute cu un străin? Sau cu o străină? Pentru heterosexuali totul pare simplu, nu și pentru comunitatea LGBT care este marginalizată din acest punct de vedere. Aris este lesbiană și a vrut dintotdeauna să experimenteze sexul cu mai multe persoane, însă nu și-a găsit partenerii potriviți pentru asta. Din dorința de a putea avea un orgasm plăcut cu o femeie, Aris a căutat pe Internet „chat femei” și a fost surprinsă de rezultatele căutării sale. Peste 10 astfel de chat-uri existau doar în țara sa. Cum intenția lui Aris era doar să se fută cu o femeie sexy, aceasta a întrebat pe chat dacă cineva e disponibil în zona ei pentru o partidă de sex. Drept răspuns a primit un link către „site intalniri”, iar aici a găsit-o pe Amanda despre care  Aris a aflat mai târziu că era  un transgender în căutare de senzații tari. Aris s-a bucurat de noua posibilitate pe care o avea și a fost de acord să stabilească detaliile unei întâlniri cu Amanda. Relatarea lui Aris vă va face să vă doriți să accesați și voi site-uri de întâlniri și să experimentați sexul cu persoane diferite.

„Am fost uimită când am aflat că Amanda a fost bărbat, iar acum e femeie, dar în același timp m-am și bucurat, deoarece mă gândeam că ea știe ce înseamnă să satisfaci o femeie atât din postura de bărbat, cât și din cea de femeie. Gândurile mi-au fost confirmate, iar Amanda a avut grijă să mă facă să ating cele mai înalte culmi ale plăcerii. Amanda a fost prima femeie care mi-a lins pizda atât de bine încât nu am mai putut să rezist și mi-am strâns picioarele. O voiam atât de tare cu limba în interiorul meu, încât o împingeam tot mai adânc în pizda mea. Am rugat-o sa-și pună pizda pe fața mea.

Voiam să o gust și eu în timp ce ea mă satisfăcea pe mine. Amanda îmi mușca clitorisul și îmi strângea sânii între palmele ei, iar eu o penetram cu degetele și cu limba.

Era atât de udă și de excitată încât mă gândeam că va termina pe fața mea. Totuși, pentru a mări intensitatea plăcerii pe care mi-o provoca, Amanda a început să își frece pizda de a mea. Eram atât de ude amândouă încât îmi doream să nu se termine niciodată. Amanda îmi ținea piciorul ridicat și îmi lingea vârfurile degetelor de la picioare. Nu îmi mai făcuse nimeni asta înainte, dar pentru mine era tare excitant. Devenisem cea mai bună variantă a mea în pat. Niciodată nu mai fusesem așa de dezinvoltă. În toată agitația mea i-am lins chiar și anusul Amandei. Doar clipa prezentă conta. Timpul a trecut, iar Amanda a trebuit să plece, însă am decis să ținem legătura. Între noi s-a format o frumoasă legătură sexuală pe care aș vrea să o menținem mereu, chiar dacă distanța dintre noi este mare.”