Gay din întâmplare

Când auzim despre incest, este ca și cum ceva extrem de ciudat s-ar petrece între cei doi  oameni care fac sex deși sunt rude. Pornind de la propunerea tatălui său de a se fute cu el, C. a ajuns să facă parte din categoria bărbaților homosexuali, deși nu se considera astfel. Se poate părea că aceasta poveste este desprinsă dintr-un film porno gay, dar totul este foarte real.

La început, C. nu bănuia că tatăl său vitreg ar putea fi atras de el și credea că unele gesturi perverse erau doar în capul lui, dar omul matur l-a atras odată în jocul său pervers. L-a chemat în baie să-i aducă ceva, dar apoi i-a spus că ar fi timpul să se fută unul pe altul dacă tot mama lui era plecată de acasă.

C.: “M-a luat de mână și m-a îngenuncheat, asta după ce mi-am dat acordul pentru asta. Am acceptat fără să clipesc și cred că aș fi fost de acord să fac tot ce mi-a cerut să fac. Și-a tras pantalonii și deodată i-am văzut pula mare pe care doar o visam  până atunci și am început să o sug.

“Nu ai vrea să facem sex anal? Chiar dacă eu sunt cu mama ta, știi că am fost cu alți bărbați înainte. Cu tine ar fi totul excitant și interesant. Am experiența necesară.” Desigur,  am crezut că glumea, dar, în același timp, ne-am dat seama că asta ne doream amândoi oricum. Am decis să fiu eu însumi pasivul. De îndată ce penisul lui m-a pătruns, am simțit că am un gol de aer în stomac.  Neintenționat, am început să scot sunete și apoi să gem tare. Tot ce știu este că mi-a plăcut atât de mult încât nu voiam să se termine acum. Aveam de gând să mă simt foarte bine, chiar dacă partenerul meu era unul neobișnuit. Tatăl meu vitreg chiar știa să facă sex anal foarte bine, ceea ce mă satisfăcea. După ce pula lui m-a pătruns, i-am supt pula din nou și am avut grijă să i-o frec puternic pentru a-l impresiona. M-a atins tandru în același timp în care a fost hardcore. Și-a dat seama că urma să ejaculez, așa că mi-a cerut să ejaculez pe curul lui în timp ce el își freca pula. Era ciudat să-l văd în ipostaza asta, dar și excitant. Mama a descoperit ce se petrecuse între noi, dar nu a părut surprinsă și nici nu s-a despărțit de el. Aceasta chiar ne-a propus să facem sex în trei, propunere la care încă mă mai gândesc. M-aș simți ciudat să o fac și cu mama, dar totul rămâne de văzut.

După ce s-a întâmplat am descoperit că eram gay, și că pur și simplu nu avusesem suficientă experiență anterior pentru a-mi da seama. Am descoperit că îmi plăcea pula mare și erectă a tatălui meu. M-am îndrăgostit de el, dar mi-a spus că totul este o aventură, așa că a trebuit să mă conformez și să las deoparte gândurile mele erotice.”