Sex cu o virgină

Sexul este plăcut în toate formele sale, dar sexul cu o virgină poate fi aparte. De ce spunem asta? Pentru că există bărbați care mărturisesc că nu întotdeauna este rău să te fuți cu o virgină, deoarece unele pot fi mai îndrăznețe decât crezi. Pot părea timide, dar de fapt mai perverse decât alte persoane. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Vic care s-a futut cu o virgină întâlnită pe un site de relatii. „Căutam fete singure de ceva timp și am găsit-o pe ea, despre care nu știam prea multe atunci. Până nu am ajuns în pat nu am avut de unde să știu că e virgină sau că are doar 18 ani. Am aflat târziu, dar a fost mai bine așa, deoarece nu m-aș fi întâlnit cu dacă știam dinainte anumite aspecte. O dată ajunși în fața acțiunii a început să se dezbrace, iar în timp ce făcea asta mi-a spus că ea nu mai făcuse sex de niciun fel niciodată. Am fost extrem de surprins, dar nu am lăsat asta să afecteze conversația noastră.

„E virgină, dar nu și urâtă. Merită încercat”, mi-am spus eu.

„Dar totuși eu aș vrea să îți arăt că nu sunt și nepricepută, m-am documentat bine pentru că știam că se va ajunge aici.”

M-a surprins cu sânii ei, cu pizda ei, dar și cu buzele ei care mi-au înconjurat pula rapid și m-au lăsat fără aer. Chiar avea să îmi arate câteva lucruri interesante. Am decis să o iau încet. Să nu ajung rapid la ceea ce eu îmi doream și anume penetrarea, pentru că știam că nu va fi foarte ușor fiind prima dată. Cât timp eu îmi făceam asemenea gânduri, ea îmi sugea pula mai bine ca oricine.

Nu mi-am dat seama când ea a început să îmi frece pula destul de violent, aproape că mă durea. Sincer vorbind, se pricepe. Ulterior am ajuns la pizda ei și am excitat-o puțin cu degetele mele în timp ce îmi foloseam și limba.

„Îmi place, ce senzație nouă pentru mine” Oricum sunetele ei confirmau ceea ce tocmai îmi spusese. Nu am vrut să continui fără ca ea să nu îmi zică ce urma să se întâmple.

„Vreau să mă pălmuiești și să-mi vorbești murdar, ca unei curve. Cred că asta m-ar excita și mai mult.”

M-am conformat și am ajuns în postura în care o dominam și îi vorbeam cum nu o făcusem vreodată cu o femeie.

„Și acum, fute-mă, te rog! Fă-o cum ști tu, experimentatule. Doar să nu mă doară prea tare.” Având în vedere că m-a și rugat am făcut-o. Încet, dar sigur mi-am lăsat penisul să intre în pizda ei caldă, umedă, strâmtă care se pare că fusese prima dată doar a mea. Era atât de plăcut acel sentiment încât aș fi stat acolo o veșnicie. Nu îmi păsa avea doar 18 ani, deoarece avea o pizdă tare bună și excitantă pentru pula mea mare și groasă. Judecând după sunetele de plăcere, nu o duruse. Sau cel puțin nu am observat.”