Satisfacere de calitate

Te-ai întrebat vreodată cum ar trebui să arate femeia cu care ți-ai dori să te fuți? Cu siguranță că penisul tău va deveni erect, iar dorința te va copleși după ce vei vedea câte fete de 19 ani frumoase desbrăcate așteaptă să îți îndeplinească fanteziile. Unde le poți găsi? Acolo unde și Richard, un bărbat norocos, le-a găsit. Pentru el sexul nu este doar o nevoie, ci și o experiență intensă de care se bucură constant de când a descoperit cele mai bune pizde din Paris.  Treptat, el a învățat care sunt criteriile după care să-și aleagă următoarea partidă. Richard a mărturisit că se simte mult mai relaxat și mai fericit de când  face sex pe bune. „Fetele cu  care fac eu sex sunt unele dintre cele mai experimentate. Multe dintre ele au jucat în filmulețe xxx, ceea ce mai excitat și mai mult. Lizzy e una dintre cele mai pricepute pentru că îmi face pula să stea tare pentru mult timp. De cele mai multe ori ea începe totul. Mă dezbracă, mă face să mă excit și mă face să o doresc. Îmi place că Lizzy face tot ce îi cer. Sexul anal este o normalitate pentru ea, la fel și cel oral. Îmi amintesc că într-una dintre serile în care ne-am întâlnit ea a venit pregătită să mă satisfacă. Avea cel mai larg decolteu de până atunci. Îi vedeam sânii mari în toată splendoarea lor. I-am atins sfârcurile, iar pielea i s-a făcut de găină. Părea decisă să facă din seara aia ceva incitant, așa că am lăsat-o să preia controlul asupra a ceea ce urma să se întâmple. S-a așezat cu pizda deasupra gurii mele și în același timp a început să-mi lingă penisul.

Nu mai stătuse până acum în poziția asta, motiv pentru care am simțit nevoia să-mi îngrop fața în pizda ei și să o ling cât mai bine. Cu cât ajungeam mai aproape de labiile și clitorisul ei, penisul meu intra mai adânc în gura ei. Schimbul era perfect pentru amândoi, iar pentru a spori gemetele ei, am decis să o penetrez cu degetele în timp ce limba mea aluneca dintr-o parte a pizdei în cealaltă. Când nu a mai reușit să reziste plăcerii a decis să se așeze deasupra mea. S-a așezat pe pula mea, cu spatele la mine. Penetrarea se făcea la capacitate maximă. Penisul meu intra adânc și ieșea ud din cauza pizdei sale inundate de plăcere. Când am simțit că ritmul penetrării devine prea lent pentru mine am luat inițiativa și am ajuns deasupra ei. Am început să mă mișc rapid pentru că știam că sunt aproape de a avea orgasm. Finalul a fost pentru mine neobișnuit. Niciodată până atunci pula mea nu mai zvâcnise așa puternic la ejaculare, semn că avusesem parte de sex de calitate.

Experiența lui Lizzy își spusese cuvântul. Am fost surprins cum o fată de doar 19 ani poate reuși să îmi arate o altă parte a sexului, având în vedere că eu mai avusesem și alte partenere de vârste mai înaintate. Lizzy a rămas preferata mea și am decis să o caut ori de câte ori simt nevoia, deoarece ea a fost printre puținele fete care m-a satisfăcut cu adevărat.